Cégprofil

KÖNIGFRANKSTAHL Kft. 2005 januárjában alakult meg az 1990-ben megalapított AluKönigStahl Kft. acél részlegének és a 2001-ben megalapított AKSFrankStahl Kft összeolvadásából. A KÖNIG csoportból és a FRANKSTAHL csoportból létrehozott vállalkozás egy acélkereskedelmi hálózat tagja, amelynek 12 további leányvállalata van szerte Európában.

Magyarországon az Ön közvetlen partnereként vagyunk jelen a szolgáltatásainkkal is, akár műszaki tanácsadásról vagy rugalmas kiszolgálásról van szó. 1990 óta saját raktárunkból szolgáljuk ki a magyar ipari vállalatokat magas minőségű acéltermékekkel.

Vevőinkkel több éve szoros partnerkapcsolatot ápolunk. Lépést tartunk a legmodernebb gyártási technológiákkal, munkatársaink szakmai tudását folyamatos továbbképzésekkel fejlesztjük. Évtizedek alatt szerzett tapasztalataink és a szoros együttműködés Európa legjobb acélműveivel garanciát jelentenek a legjobb minőségre és a szállítási megbízhatóságra. Cégünk folyamatosan bővíti termékportfolióját a változó vevői igények és a piaci tendenciák figyelembevételével

Az anyavállalati piacszerzés keretében 2013-ban felvásárolta Bogner Edelstahl magyarországi leányvállalatát. A sikeres felvásárlás/egyesülés követően cégünk egyre szélesebb szortimenttel rendelkezik húzott hosszú anyagok, rozsdamentes termékek és szerszámacél termék szegmensekben is.

RÓLUNK

A Specialista. A KÖNIGFRANKSTAHLKft. a hidegen hajlított és melegen hengerelt acél zártszelvények, varratnélküli vastagfalú acélcsövek és minőségi idomacélok hazai - piacvezetők közé tartozó - specialistája, több, mint 20 éves szakmai és piaci tapasztalattal.

Minőség. Lépést tartva a legmodernebb gyártási technológiákkal kizárólag olyan megbízható hazai és külföldi gyártóművekkel állunk szerződéses kapcsolatban, amelyek acéltermékeink első osztályú minőségét mind anyagminőség, mind megmunkálás szempontjából garantálni tudják, mert nekünk a minőség és Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb tényező. Kompromisszumot ez ügyben nem kötünk...

Szakértelem. A minőséggel szemben támasztott szigorú elvárásainkon túl sikerünk kulcsa a jól felépített vállalati struktúra. Közel 100 felkészült, precíz, nagy tapasztalattal, szakértelemmel és elhivatottsággal rendelkező munkatárssal, profi értékesítőcsapattal és külsős partnerekkel dolgozunk együtt, akik minden részlegünkön azon munkálkodnak, hogy Ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák.

Magas színvonal. A több évtizedes vállalati múltunk során mindig törekedtünk és folyamatosan törekszünk arra, hogy mindenkor megfeleljünk a változó piaci igényeknek, tendenciáknak és mindenben eleget tudjunk tenni Ügyfeleink - akár speciális – elvárásainak. Tesszük mindezt a termékportfóliónk bővítésével, (amely azonban nem mehet a kifogástalan minőség rovására), munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzésével, különböző ember- és ügyfélközpontú szolgáltatás bevezetésével, Ügyfeleinkkel való folyamatos és személyes kapcsolattartással, konzultációval, vállalati folyamataink Ügyfeleink igényeihez igazításával. Ebben vagyunk mások…

A léc már magasan van, de valljuk, hogy még mindig kerülhet magasabbra és hisszük, hogy át is tudjuk ugrani.

Széleskörű szolgáltatások, rugalmasság.Ügyfeleink, partnereink elégedettségének záloga a termékeinkhez kapcsolódóan nyújtott, mindig bővülő szolgáltatások köre. Kérésre szállítunk speciális, a szabványos mérettől eltérő méretű acéltermékeket is, vállaljuk azok kívánt méretre vágását, fúrását, gondoskodunk az áru Ügyfeleinkhez történő eljuttatásáról, magasan kvalifikált munkatársaink révén szakmai-műszaki tanácsadást nyújtunk, és nyitottak vagyunk bármilyen speciálisan felmerülő igény megoldására… 2019. évben indítottuk útjára webshopunkat, a thesteel.com-ot, amelyen keresztül Ügyfeleink egy-két kattintással egyszerűen és kényelmesen tudnak minden elképzelhető acélterméket rövid határidőre megrendelni.

Ügyfeleink. A több évtizedes kitartó munkánk és az Ügyfeleinkkel fenntartott szoros és közvetlen partnerkapcsolat gyümölcse a partnereink hűsége, amely rendkívül megtisztelő számunkra. Arra törekszünk, hogy ennek a bizalomnak a továbbiakban is eleget tegyünk, Ügyfeleink elégedettségét megőrizzük és ha lehet, tovább fokozzuk, egyben Ügyfeleink körét bővítsük.