Cégprofil

A KÖNIGFRANKSTAHL Kft. 2005 januárjában alakult meg az 1990-ben megalapított AluKönigStahl Kft. acél részlegének és a 2001-ben megalapított AKSFrankStahl Kft összeolvadásából. A KÖNIG csoportból és a FRANKSTAHL csoportból létrehozott vállalkozás egy acélkereskedelmi hálózat tagja, amelynek 12 további leányvállalata van szerte Európában.

Magyarországon az Ön közvetlen partnereként vagyunk jelen a szolgáltatásainkkal is, akár műszaki tanácsadásról vagy rugalmas kiszolgálásról van szó. 1990 óta saját raktárunkból szolgáljuk ki a magyar ipari vállalatokat magas minőségű acéltermékekkel.

Vevőinkkel több éve szoros partnerkapcsolatot ápolunk. Lépést tartunk a legmodernebb gyártási technológiákkal, munkatársaink szakmai tudását folyamatos továbbképzésekkel fejlesztjük. Évtizedek alatt szerzett tapasztalataink és a szoros együttműködés Európa legjobb acélműveivel garanciát jelentenek a legjobb minőségre és a szállítási megbízhatóságra. Cégünk folyamatosan bővíti termékportfolióját a változó vevői igények és a piaci tendenciák figyelembevételével.

 

Az anyavállalati piacszerzés keretében 2013-ban felvásárolta Bogner Edelstahl magyarországi leányvállalatát. A sikeres felvásárlás/egyesülés követően cégünk egyre szélesebb szortimenttel rendelkezik húzott hosszú anyagok, rozsdamentes termékek és szerszámacél termék szegmensekben is.