Árajánlatkérés


Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatni szeretnénk, hogy 2018. szeptember 15-től elindítottuk online webshop-unkat. Webshopunk a www.thesteel.com címen érhető el, itt van lehetőség a regisztrációra, illetve az ajánlatkérések/megrendelések előkészítésére.

Webshopunk célja, hogy a felmerülő igények minél gyorsabban megválaszolásra kerüljenek, igény esetén pedig megrendelésre.

 

Amennyiben már meglévő ügyfelünk, a minél gyorsabb és könnyebb használhatóság céljából a regisztrációjukat előzetesen elkészítettük, Önnek csak a rendszerünkben rögzített vevő számra (4 jegyű szám) kell hivatkozni, illetve az általunk ismert email címét és az Ön által választott jelszavát kitölteni. Minden jelenleg érvényes kondíciójuk a webshopon keresztül is érvényes lesz. Bármilyen kérdés, észrevétel esetén nyugodtan fordulhat kapcsolattartójához, örömmel segítünk a regisztrációban.

 

Amennyiben még nincs üzleti kapcsolatunk, regisztrációját magánszemélyként és céges ügyfélként is elvégezheti. 

 

A sikeres regisztráció után a rendszer küld Önöknek egy válasz mailt, amiben az IDE linkre kattintva kérjük, hogy erősítse meg a regisztrációt! A sikeres bejelentkezés után a webshopunkban található több, mint 100.000 cikk között szabadon kereshet. A keresést termékcsoportokon belül, illetve szabad szavas keresővel is megteheti.

 

Amennyiben megtalálta a keresett terméket, a mennyiség és egyéb igények (vágás, szálhossz, műbizonylat) kiválasztását követően a cikket a kosarába helyezheti és további anyagokat kereshet a felületen. Ha a keresés végére ért a kosarában áttekintheti még egyszer a kiválasztott termékeket, módosíthatja azokat, meghatározhatja a szállítás és a fizetés módját. Ha minden paraméter megfelelő az Ön részére, egyszerűen és könnyen tudja a kosár tartalmára az árakat megkapni, egyszerűen csak az „Árakat mutat” gombra szükséges kattintania. Az árak mellett, látható termékenként a vállalt szállítási határidő is.

 

Ha ajánlatunk elnyerte tetszését az oldal alján található „Most rendelni” gombra kattintva küldheti át részünkre rendelési igényét, amelyről visszaigazoló dokumentumot/előlegbekérőt küldünk, illetve kollégáink jelentkeznek bármilyen kérdés esetén.

 

Blumenthal Ferenc                                                                                  Pete Gábor

Ügyfél kapcsolattartó                                                                              Ügyvezető igazgató

                                                             

Mobil:    +36 30 3500317                                                                        Mobil:   +36 30 3500315

E-mail:  [email protected]                                            E-mail: [email protected]