Műbizonylatok

A KÖNIGFRANKSTAHL Kft. a raktározott és a közvetlen beszerzésből származó acéltermékekhez kérésre műbizonylatot biztosít. Az EN 10204 szerinti 2.2 és 3.1 vizsgálati bizonylatok másolati példányát e-mailben juttatjuk el megrendelőinkhez. Az eredeti példányok nálunk kerülnek tárolásra.

EN 10204 / 2.2. Minőségazonossági bizonyítvány

Olyan dokumentum, amelyben a gyártó a nem specifikus ellenőrzés és vizsgálat eredményeinek közlésével tanúsítja, hogy a szállított termékek a rendelés szerinti követelményeket kielégítik.
A gyártó által végrehajtott ellenőrzés és vizsgálat saját technológia alapján, annak értékelésére, hogy az azonos technológiával előállított termékek kielégítik-e az előírt követelményeket. Az ellenőrzött termékek nem szükségszerűen a ténylegesen szállított termékek.

EN 10204 / 3.1 Szakértői minőségi bizonyítvány

A termék szállítása előtt a rendelésben megadott műszaki követelmények szerint végzett ellenőrzés és vizsgálat, amelyet azon a terméken hajtanak végre, amelynek része a szállított termék. A gyártó cég magától a gyártástól független képviselője által végzett vizsgálat célja, annak tanúsítása, hogy az adott termékek kielégítik a rendelés szerinti követelményeket.